Aquest lloc web utilitza Cookies per millorar la teva experiència d'usuari i mostrar-te la informació adaptada als teus hàbits de navegació. Si continues navegant, entendrem que acceptes el seu ús.

El taller

Elaboració de peces pròpies o proposades pels nostres clients

El nostre taller

  • Taller amb 50 anys d’experiència. Realitzem tota mena de compostures amb plata i or.
  • Fem tot tipus d’arranjaments, assessorant en la reparació o manipulació de les joies.
  • Convertim en joies les idees dels nostres clients. Al nostre taller executem les peces des de la idea inicial fins a la joia en tots els seus detalls.
  • Volem participar de les creacions dels nostres clients. Qualsevol idea es pot executar. Consulteu-nos, estem a la vostra disposició.

Clavat de gemmes

Joieria Villegas Encastem pedres a les joies de nova creació o be podem reposar pedres perdudes en una joia. Podem reposar-les tant en pedres naturals com sintètiques.
Joieria Villegas

Gravat

Gravem a ma o màquina. Gravem inscripcions a qualsevol joia en tots tipus de lletres, tant estàndards com en lletres proposades pels nostres clients. Gravats de plaques commemoratives, trofeus, etc...

Polit

Joieria Villegas Polim i abrillantem joies d’or i de plata. Les joies deslluïdes pel pas del temps es poden restaurar i retornar com a noves. Podem matissar, oxidar, rodiar joies en or blanc o groc i d’argent i podem usar ruteni(negre).
Joieria Villegas

Esmalt

Esmaltem al foc qualsevol joia amb esmalt de colors, esmalt vitrall i esmalt fred.

Enfilat

Joieria Villegas Enfilats de collars amb nus o sense de tot tipus de perles, pedres, etc... Modificacions de collars: modernitzar, allargar, escurçar, etc...
Joieria Villegas

Banys

Donem banys d’or o de plata a joies, ja siguin de metalls nobles o no.

El procés de disseny

Joieria Villegas
Joieria Villegas
Joieria Villegas